CURSURI  EXCEL PENTRU INCEPATORI, SCOLARIZARE INFORMATICA  SI  CALCULATOARE
 
 
 
INFORM, Bucuresti, Tel: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange), 0767.510.852 (Cosmote);mail: office@scolarizare.ro
Cursuri pentru seniori
Firma noastra organizeaza cursuri de informatica si calculatoare, inclusiv de Excel, de peste 10 ani. Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii.  Accesul la versiunile cele mai recente de sistem de operare  (Microsoft Windows 7) si Office 2007 / 2010) ne este asigurat de licenta de tip OVS cu updating automat acordata firmei. Sediul este ultracentral, grupele de pregatire sunt mici (de regula maxim 8 persoane)). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei.  In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata. Cursurile se pot organiza fie dimineata fie dupa amiaza. In cazuri speciale putem efectua pregatirea si la sfarsitul saptamanii.  La terminarea instruirii  toti cursantii primesc suportul de curs pe CD.
Acest curs se organizeaza de regula in timpul saptamanii (luni-vineri, 3 ore/zi

Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la cursuri  incepe cu un apel telefonic sau mail. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele de pregatire se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de 5 peroane inscrise, modulul respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere  trebuie sa achitati doar  30% din costul primului modul (maxim 50 lei), restul se achita pana la sfarsitul cursului.

Tel: 0723.561.112 (Vodafone) , 0749.989.436 (Orange) , 0767.510.852 (Cosmote);
mail: office@scolarizare.ro
Cursuri - Excel pentru incepatori ": Calcul tabelar. Operarea program. Ferestre. Lucrul cu  registre si foi de calcul. Etichete. Selectarea celulelor,  liniilor si coloanelor, domeniilor. Deplasarea in foaia de calcul. Formatarea celulelor. Bare de unelte. Introducere de date in foile de calcul. Linii si coloane: selectare, ajustarea dimensiunilor, adaugare, stergere, ascundere. Autofill. Salvarea, editarea, formatarea, imprimarea  foilor de calcul si registrelor. Deschiderea registrelor de lucru existente. Copierea si mutarea. Cautarea si inlocuirea. Functii aritmetice (suma, scadere, inmultire, impartire, procent). Crearea unui antet si a unui subsol. Scindarea ferestrelor. Inserarea, mutarea, stergerea unei foi de lucru in cadrul registrului. Protejarea / partajarea foii de calcul si a registrului. Personalizarea programului  si a foilor de calcul.
La acest curs de Excel  veti invata sa lucrati cu  cel mai renumit si mai puternic procesor de calcul tabelar si analiza de business aflat in prezent pe piata.

Acest modul este indicat celor care desfasoara activitati financiare, contabile, de comert si desfacere de marfuri, asistenta financiara, brokeraj, asigurari.

Versiunea actuala de utilizare
permite si comunicarea si/sau  partajarea
rezultatelor finale la nivelul retelei interne sau in exterior.

Astfel se poate lucra mult mai eficient atat la nivelul local cat si al legaturii cu alte organizatii. Foile de calcul inteligente odata cuplate cu o biblioteca completa  de functii fac ca obtinerea unui stat de salarii sau calculul unui bilant sa fie lucruri extrem de simple
Durata curs : 5 zile, 3 ore / zi, total 15 ore
Actualizat
15 mar 2014
Microsoft Windows 7 , Microsoft Windows Home Edition, Microsoft Office Professional Edition , Microsoft Small Business Entreprise Edition , Microsoft Office Word , Microsoft Office Exc , Microsoft Office PowerPoint , Microsoft Office Outlook , Microsoft Office Publisher, Microsoft Office Access  and Microsoft FrontPage   are registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and other countries. This site is an independent site and is not affiliated with, nor it been authorised, sponsored or otherwise approved by Microsoft Corporation. Box shots reprinted with permission from Microsoft Corporation.
Operare PC / Windows / Office