"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel.: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  office@scolarizare.ro
Cursuri de calculatoare pentru seniori si pensionari
Avem experienta in organizarea de  cursuri de pregatire in domeniul calculatoarelor  si informaticii din anul 1991.
 
 
Centrele noastre  de cursuri sunt in Bucuresti si Jud. Prahova, grupele de cursanti sunt mici (de regula maxim 8 persoane).
 

Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei.  In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata.
 
 

Cursurile se pot organiza fie dimineata fie dupa amiaza. In cazuri speciale putem efectua pregatirea si la sfarsitul saptamanii.  La terminarea instruirii  toti cursantii primesc suportul de curs pe CD.

 
Procedura cea mai des utilizata pentru inscriere incepe cu un apel telefonic sau mail. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de persoane inscrise, modulul respectiv poate incepe. La inceperea cursului trebuie sa achitati doar  30% din costul primului modul (maxim 80 lei ), restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

Tel:  0723.561.112 (Vodafone) , 0749.989.436 (Orange) , mail: office@scolarizare.ro
Microsoft Windows   , Microsoft Windows Home Edition, Microsoft Office Professional Edition , Microsoft Small Business Entreprise Edition , Microsoft Office Word , Microsoft Office Excel , Microsoft Office PowerPoint , Microsoft Office Outlook , Microsoft Office Publisher, Microsoft Office Access  and Microsoft FrontPage   are registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and other countries. This site is an independent site and is not affiliated with, nor it been authorised, sponsored or otherwise approved by Microsoft Corporation. Box shots reprinted with permission from Microsoft Corporation.
Cursurile de calculatoare pentru seniori sunt destinate persoanelor mai in varsta, pentru care calculatorul reprezinta fie o pasiune descoperita in ultimul timp, fie o necesitate. Din ce in ce mai multi dintre copiii nostri, uneori chiar din facultate, ca sa nu mai vorbim de cei mai mari care au deja un job stabil, se stabilesc temporar sau definitiv in strainatate. Tinerea legaturii cu ei se realizeaza cel mai bine cu calculatorul. Fie ca este vorba de comunicarea prin mail, fie de discutii live purtate pe Skype, fie de transmisii video on-line. Pentru cei la care nu copiii sunt motivul, calculatorul ofera alte posibilitati: ziarul citi gratis in fiecare zi, stirile, timpul probabil, rezervari de bilete pentru tren sau avion, divertisment, socializare. Toate acestea sunt extrem de ieftine daca avem o legatura la Internet si stim sa o utilizam.

Oferim seniorilor un set de trei cursuri, suficient pentru scopurile descrise mai sus. Odata la 6-8 saptamani organizam o grupa speciala. Puteti primi informatii suplimentare la telefoanele afisate pe site sau prin mail. Cei care doresc se pot inscrie insa in grupele obisnuite, urmand aceleasi
cursuri de calculatoare, dar mai repede si intr-un mediu mai variat.