CURSURI  ACCESS / OFFICE 2016 / 2019 PENTRU INCEPATORI, SCOLARIZARE INFORMATICA  SI  CALCULATOARE

 
 
 
   "INFORM-Centru de management si informatica SRL Bucuresti"; Tel: 0723.561.112, 0749.989.436;mail: office@scolarizare.ro
Cursuri de Access pentru incepatori
Organizam cursuri de informatica si calculatoare, inclusiv de Microsoft Office / Access, din anul 1991.  Grupele de pregatire sunt mici (de regula maxim 8 persoane)). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei.  In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata. Cursurile se pot organiza fie dimineata fie dupa amiaza. In cazuri speciale putem efectua pregatirea si la sfarsitul saptamanii. 

Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la cursuri  incepe cu un apel telefonic sau mail. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele de pregatire se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de persoane inscrise, modulul respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere  trebuie sa achitati doar  30% din costul primului modul (maxim 80 lei), restul se achita pana la sfarsitul cursului.

Tel: 0723.561.112 (Vodafone) , 0749.989.436 (Orange)
mail: office@scolarizare.ro
Durata curs : 5 zile, 3 ore / zi, total 15 ore
Microsoft Windows 7, 8, 10 , Microsoft Windows Home Edition, Microsoft Office Professional Edition , Microsoft Small Business Entreprise Edition , Microsoft Office Word , Microsoft Office Excel , Microsoft Office PowerPoint , Microsoft Office Outlook , Microsoft Office Publisher, Microsoft Office Access  and Microsoft FrontPage   are registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and other countries. This site is an independent site and is not affiliated with, nor it been authorised, sponsored or otherwise approved by Microsoft Corporation. Box shots reprinted with permission from Microsoft Corporation.

Cursuri Access: Crearea unei baze de date. Includerea de tabele. Crearea de sabloane de vizualizare. Adaugarea datelor. Importul datelor din surse externe (de exemplu Excel). Salvarea bazei de date pe un SharePoint server sau site Office 365. Modificarea unei Access app. Stergerea sau adaugarea de controale suplimentare. Adaugarea de macrouri. Modificarea formatelor de vizualizare. Lucrul cu Popup forms.  Adaugarea de secvente noi de prelucrare in Action Bar. Lucrul cu Table Analyser. Rapoarte. Backup si restore. Cursurile de Access pot fi frecventate si de incepatori, daca cunosc sistemul de oparare Windows. Aveti la dispozitie o biblioteca completa de sabloane pentru baze de date si tabele. Toate aplicatiile mentin automat o interfata atractiva si usor de utilizat si o experienta de utilizare consecventa.

Produsul invatat este Microsoft Access, o aplicatie din suita Office 2016 / 365, care permite proiectarea, realizarea si exploatarea bazelor de date. O baza de date este o colectie de fisiere, cu multiple relatii definite intre inregistrari. In momentul actualizarii unei baze de date sunt actualizate si tabelele de legatura intre inregistrari , permitand ulterior cautari, identificari si agregari de informatii dupa criterii diverse.

Cursurile noastre se organizeaza uzual pe varianta Access 2016, optional  2013.

Se recomanda parcurgerea acestui curs celor care au deja cunostinte de lucru cu Windows, Excel si Word si care intentioneaza sa proiecteze sau sa lucreze cu baze de date profesionale.