"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel.: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  office@scolarizare.ro
Avem experienta in organizarea de cursuri de calculatoare din anul 1991.  Centrele de pregatire sunt in Bucuresti si Jud. Prahova, grupele de cursanti sunt mici (de regula  8 persoane), se lucreaza pe calculatoare performante. Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei.  In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata. Cursurile se pot organiza fie dimineata fie dupa amiaza. In cazuri speciale putem efectua pregatirea si la sfarsitul saptamanii.  La terminarea instruirii  toti cursantii primesc suportul de curs. In mod special, pentru acest modul fiecare participant primeste gratuit  un DVD de exceptie, continand filme si documentatie completa pentru asamblarea unui calculator.
Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la un curs  incepe cu un apel telefonic sau mail. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic-  Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere  trebuie sa achitati doar  30% din costul primului modul (maxim 80 lei), restul se achita pana la sfarsitul cursului. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

Tel:  0723.561.112 (Vodafone) , 0749.989.436 (Orange);mail: office@scolarizare.ro
Curs "Asamblare si depanare calculatoare PC": Sunt aprofundate cunostinte de depanare hardware si software,  privind structura si functionarea principalelor componente, ansamble si subansamble ale calculatoarelor.  Sunt detaliate: placa de baza, procesorul, memoria, hardisk-ul si bus-urile. Este prezentat in detaliu BIOS-ul acestor calculatoare, configurarea lui, optimizarea principalilor parametri. Se construieste un calculator  pe bancul de lucru, sunt simulate defectiunile ce pot apare,  se repara. Sunt prezentate principalele programe de test  si masurare a performantei diferitelor componente ( de exemplu Checkit,  SysBench, etc.). Este detaliata functionarea placii grafice, principiile de functionare 2D si 3D, accelerarea grafica, magistralele SATA, PCIe, USB etc. Sunt prezentate  problemele de compatibilitate placa - procesor.
Cursul  de asamblare si depanare PC se adreseaza in special  personalului insarcinat cu administrarea si intretinerea
sistemelor de calcul ale unei firme. Alta categorie de cursanti este alcatuita din pasionatii hardware si software care doresc sa se implice  in diagnosticarea defectelor si eventuala reparare  a lor.

Un curs ce  presupune lucrul cu diferite componente hard si soft, cu  asamblare  intr-o configuratie operationala, inclusiv  depanare ulterioara. Se studiaza si se rezolva eventualele defectiuni, se rezolva problemele de compatibilitate. Cu alte cuvinte, o ocazie unica sa incercati "live" noile tehnologii.
 
 
Cursantii au la dispozitie un excelent suport de curs video
Durata:         5 zile, 3 ore / zi, total 15 ore
Microsoft Windows   7 , Microsoft Windows Home Edition, Microsoft Office Professional Edition , Microsoft Small Business Entreprise Edition , Microsoft Office Word , Microsoft Office Excel , Microsoft Office PowerPoint , Microsoft Office Outlook , Microsoft Office Publisher, Microsoft Office Access  and Microsoft FrontPage   are registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and other countries. This site is an independent site and is not affiliated with, nor it been authorised, sponsored or otherwise approved by Microsoft Corporation. Box shots reprinted with permission from Microsoft Corporation.
Cursuri de depanare si asamblare PC