CURSURI DE INITIERE SI PREGATIRE IN INFORMATICA, CALCULATOARE SI PROGRAMARE
 
INFORM-Centru de management si informatica, Bucuresti; 0723.561.112 (Vodafone) , 0749.989.436 (Orange) mail: office@scolarizare.ro
 
Inform-Centru de management si informatica
DESPRE NOI / ABOUT US
Firma "INFORM - Centru de informatica si management SRL " , cu sediul in Bucuresti, a luat fiinta in anul 1991 si are ca obiect principal de activitate organizarea de cursuri de calculatoare si informatica.

INFORM a fost creata si este condusa si in prezent de Mircea Barbulescu, absolvent al Facultatii de Cibernetica Economica din Bucuresti,  bursier PNUD, specialist in baze de date si comunicatii, cu multiple stagii de pregatire la firme ca Hewlett-Packard, Olivetti, IBM etc.

Autor al multor articole de specialitate si participant la seminarii si conferinte internationale, Mircea Barbulescu preda si acum modulele de Microsoft® Windows® si Internet.

Firma noastra este cunoscuta ca un partener corect si sigur. Se diferentiaza prin atentia deosebita acordata aspectelor caracteristice ale fiecarui client, adaptandu-se total la cerintele acestuia in materie de instruire. Pentru o informatie completa puteti descarca cu un click oricare din brosurile afisate in partea dreapta a ecranului.


Canalul nostru pe Youtube este:
http://www.youtube.com/user/scolarizare

Microsoft ® Windows ® ,, Microsoft ® Windows ® Home Edition, Microsoft ® Office Professional Edition , Microsoft ® Small Business Entreprise Edition , Microsoft ® Office Word , Microsoft ® Office Excel , Microsoft ® Office PowerPoint ® , Microsoft ® Office Outlook ® , Microsoft ® Office Publisher, Microsoft ® Office Access  and Microsoft ® FrontPage ®  are registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and other countries. This site is an independent site and is not affiliated with, nor it been authorised, sponsored or otherwise approved by Microsoft Corporation. Box shots reprinted with permission from Microsoft Corporation.
Pentru a descarca brosurile complete privind organizarea cursurilor (inclusiv programa, preturi si specificatii suplimentare)  faceti clic mai sus pe brosura dorita.
0723.561.112 (Vodafone)

0749.989.436 (Orange)

    
office@scolarizare.ro