"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel.: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  office@scolarizare.ro
Cursuri de Powerpoint, incepatori si avansati
Pentru cursurile de Powerpoint utilizam versiunea Office 2016 / 2019. Grupele de pregatire sunt mici (de regula 5- 8 persoane). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei.  In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata si la sediul nostru. Cursurile se pot organiza fie dimineata fie dupa amiaza. Putem efectua pregatirea si la sfarsitul saptamanii. De regula cursul de Powerpoint se organizeaza in weekend, in regim intensiv. Este necesara cunoasterea lucrului (chiar si la nivel de baza) cu un editor de documente (Word, de exemplu).  La terminarea instruirii  toti cursantii primesc suportul de curs. Deasemenea, dupa sustinerea unui test final cursantii primesc un  Certificat de absolvire.
Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la curs incepe cu un apel telefonic sau sms. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere  trebuie sa achitati doar  30% din costul primului curs  (maxim 80 lei), restul se achita pana la sfarsitul cursului. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

Tel:  0723.561.112 (Vodafone) , 0749.989.436 (Orange);mail: office@scolarizare.ro
La acest curs de Powerpoint veti invata  sa lucrati cu un veritabil editor multimedia (imagine, audio si video),  un instrument ce nu trebuie sa lipseasca din dotarea dvs.
 

Se pot realiza astfel prezentari ce includ elemente grafice, animatii si elemente multimedia. Incepand cu  versiunile 2010 / 2013, s-a extins  posibilitatea
accesarii colectiilor de miniaturi si media din Microsoft Office Online.
 

.Efecte noi de animatie precum si acceptarea unor noi tipuri de fisiere audio / video  creeaza conditiile pentru prezentari de mare efect.
 

Cursul  este recomandat tuturor celor care se ocupa de activitati de prezentare si promovare, elevilor si studentilor, persoanelor care desfasoara activitati de creatie.
Curs Powerpoint - utilizare si operare:  Crearea unei prezentari. Diapozitive, diagrame si tabele, personalizare, imagini speciale. Pornirea, fereastra de start, menu-ul principal. Sabloane, utilitarul de asistenta AutoContent. Albume foto. Vizualizari. Introducerea textului, panoul Outline. Editarea textului. Reorganizarea colectiilor de imagini. Afisarea titlurilor. Crearea de diapozitive tip diagrame. Copierea foilor de calcul din Excel. Afisarea legendei si liniilor de grila. Titluri si etichete.Ordonarea datelor. Diagrame.  Crearea de organigrame si tabele. Scheme de design, modificarea schemei de culori. Adaugarea de informatii tip antet, note de subsol si sigle. Lucrul cu aplicatia Slide Sorter. Efecte de animatie, tranzitie. Adaugarea de clipuri audio si video. Salvarea prezentarii pe un CD.
Durata: 2 zile x  4 ore / zi, total 8 ore
Microsoft Windows , Microsoft Windows Home Edition, Microsoft Office Professional Edition , Microsoft Small Business Entreprise Edition , Microsoft Office Word , Microsoft Office Excel , Microsoft Office P0werPoint , Microsoft Office Outlook , Microsoft Office Publisher, Microsoft Office Access  and Microsoft FrontPage   are registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and other countries. This site is an independent site and is not affiliated with, nor it been authorised, sponsored or otherwise approved by Microsoft Corporation. Box shots reprinted with permission from Microsoft Corporation.