"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel.: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  office@scolarizare.ro
Cursuri de creare si optimizare site WEB
Din agenda de cursuri organizate de firma noastra, cel de realizare pagini WEB si optimizare Google constituie o prezenta de exceptie. In doar 5 zile, plecand de la 0, se reuseste realizarea unui site si optimizarea lui dupa toate cerintele Google ! Acest curs este strict necesar atat celor care nu au mai realizat un site dar si celor care au experienta in proiectarea de site-uri, au deja site-uri active pe WEB, dar doresc sa imbunatateasca ranking-ul acestora. Situarea in primele pagini listate de motorul de cautare constituie o mare sursa de satisfactie dar si de posibile castiguri materiale.
Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la cursuri  incepe cu un apel telefonic sau sms. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de persoane inscrise, modulul respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere  trebuie sa achitati doar  30% din costul primului modul (maxim 80 lei ), restul se achita pana la sfarsitul cursului. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

Tel:  0723.561.112 (Vodafone) , 0749.989.436 (Orange);mail: office@scolarizare.ro
Orice firma sau persoana care are o afacere proprie trebuie sa aiba propriul site de prezentare pe INTERNET.

Un site, chiar de foarte buna calitate, trebuie promovat corespunzator.

Cu un minimum de efort, participand la aceste cursuri puteti realiza beneficii foarte mari de imagine.

Realizand chiar dvs. proiectul   nu mai depindeti de o terta persoana in actualizarea si intretinerea lui ulterioara. Puteti face orice modificare cand doriti si cum doriti. Puteti controla inscrierea in motoarele de cautare, puteti actiona asupra pozitionarii  in primele pagini din Google, Yahoo sau MSN.


Acest modul de pregatire va ofera intr-un timp foarte scurt  posibilitatea de a fi listat in primele pagini GOOGLE.

Curs Realizare pagini / site WEB, optimizare Google: Organizarea INTERNET. Navigarea, structura unui site. Internet Explorer, fluxul datelor, optiuni. Editoare grafice pentru proiectare si realizare  pagini WEB. Lucrul cu editorul grafic. Inserarea de blocuri de text si blocuri grafice. Elemente de design al paginii. Importul de fotografii, gif-uri si flash-uri. Importul de secvente sonore si video. Inserarea de link-uri interne si externe. Forum-uri si guestbook-uri, linkuri personalizate. Elemente de optimizare pentru pagini si site, asigurarea unui ranking corespunzator. Restrictii Google, Yahoo si MSN. Exportul paginilor, realizarea upload clasic sau prin FTP. Finalizarea proiectarii si realizarii propriului site.
Durata:            5 zile x  3 ore / zi, total 15 ore
Microsoft Windows   , Microsoft Windows Home Edition, Microsoft Office Professional Edition , Microsoft Small Business Entreprise Edition , Microsoft Office Word , Microsoft Office Excel , Microsoft Office PowerPoint , Microsoft Office Outlook , Microsoft Office Publisher, Microsoft Office Access  and Microsoft FrontPage   are registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and other countries. This site is an independent site and is not affiliated with, nor it been authorised, sponsored or otherwise approved by Microsoft Corporation. Box shots reprinted with permission from Microsoft Corporation.